> Klämfredag <

Hej på er.
Även fast Fredag är en klämdag så är den lång för mig. Gick upp halv sex för att åka till morgonskiftet ute i Täby där jag har översatt förskolekontrakt från svenska till engelska och lagt papa pig pussel. Hade en riktig mysig stund då lilla Sexmånadern somnade i min famn, så gosigt att snusa babylukten från toppen på huvudet..
Anyways, om fyrtiofem minuter ska jag åka med mamma-familjen till Marinan ute på Ekerö för en middag vilket ska bli riktigt trevligt! Träffar inte min syster sådär jätteofta längre då vi båda flyttat hemifrån och bor på två olika delar av stan..
Imorgon blir en hemmadag; måste damsuga och skura hela lägenheten, gå ned och slänga grovsopor och sortera in kläder i garderoberna. Kanske, om jag har tid, tänkte jag att jag skulle baka lite kaffekakor eller något liknande också, något att mumsa på när folk kommer över på en kopp. Bra att ha. 
Tänkte prova på ett recept för Chocolate butter fingers på WishWishWish's blogg, annars så tar jag bara och slänger ihop något från mina kokböcker! 
 
Ses imorgon! 
(Skannade in min signatur också för att använda till min krönika i mediaproduktion, ser väl proffsigt ut och så? 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback