> Take my picture <

Idag har jag haft en supertrevlig dag. 
Var ledig så mötte upp en gammal Vän, Malin som jag gått i samma dansklubb som - och även tävlat några gånger med - vid slussen för en fika, då vi inte setts på sisådär två år. Vi slog oss ned vid Waynes Coffee innan det var meningen att vi skulle gå till fotografiska, men vi blev kvar där Fyra timmar! Det fanns bara så mycket att prata om; vänner, skola, utflyttande för oss båda, politik och böcker. Tillslut var hon tvungen att gå då hon var påväg att missa sin tvätttid, så vi skiljdes åt med ett löfte om att hon ska ta med mig till ett veganskt lunchställe nästa vecka! 
När jag följt henne till tunnelbanan och fått en stor kram gick jag till fotografiska då jag ville köpa två plancher att rama in och sätta upp över min säng. Dessa två blev det;
Den översta är från en av mina favoritfotografer, Helmut Newton som jag upptäckte när jag var på Fotografiska på studie"utflykt" med Jensen, och den häftiga, androgyna bilden på Scarlett Johansson passar ju så himla bra till! 
Sen fick också dessa tryck (Klicka för att förstora) följa med hem i form av vykort som jag sätter upp i köket, ska ta och visa er det någon dag! Den vänstra är också från en av mina favoriter; Elliott Erwitt, och den andra är Natialia, Paris 2003. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback