> Poorly blogging being done over here <

Okej mitt bloggande är verkligen 0/10 sen jag började jobba och flyttade ut. Förlåt, men jag har verkligen inte tid att lägga så mycket energi på bloggen längre när jag har svårt att hålla mig vaken en hel dag! 
Men iallafall så åkte jag till landet under midsommar där jag övningskörde, drack cider/öl, reste midsommarstång och åkte fyrhjuling med syster. Morfar och vi satt vid köksbordet ett bra tag medan han lärde oss hur man "knäpper upp" sockerbitar i munnen genom att lägga dem på fingrarna och slå på handryggen för att sedan fånga upp dem med gapet. Mysigt. 
Jag fick ta bussen hem tidigare än alla andra som fortfarande är kvar där dock då jag har jobbat de senaste dagarna, idag var jag med två av "mina" barn ute i en äventyrspark och byggde sandtårtor och åkte ruschkana. 
Efter jobbet mötte jag upp Joanna i stan som följde med mig hem för att baka lite konstiga 2-ingredienser brownies och kolla på the Office. Nu när jag är ensam igen har jag precis börjat med middagen och ska läsa ut boken som är mitt nuvarande projekt, "the snow child" som jag tänkte ta och skriva ett helt inlägg om senare. Kanske jag skulle bli lite mer engagerad i bloggen om det var mer böcker?
(Nej men seriöst, har läst strax över hälften så mycket jag vanligtvis läser på en månad hittills bara. Hemskt.) 
(Gissa vem som också kanske ska åka och kolla på kattungar nästa vecka? Jag. Och en frys.) 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback