> Fyra saker att se fram emot <

1. Sommarlov
 Need I say more? Ut och grilla med vänner, åka till Kungsträdgården eller Hagaparken för att bara mysa runt, åka på festivaler, sitta på fik, ligga ute och sola, bada, åka utomlands? Jag kommer att göra typ 0.5% av de där sakerna men hey, tanken som räknas. 
 
2. Filmer, Serier och Dyliknande
Tack filmvärlden för en film där Kvinnan blir kidnappad men inte behöver någon som räddar henne utan helt enkelt äger ut situationen helt på egen hand. Så taggad för den här filmen. 
Och uppföljaren till en av mina favorit Dreamworks/Disneyfilmer (Alla animerade/tecknade filmer är för mig Disney ok ok.) Skakar i stolen varje gång jag ser trailern. Ska fan köa till premiären, i full toothless cosplay. Okej nej men nästan.  
Något annat jag ser fram emot är att Youtube profilen "Pewdiepie" eller Felix Kjellberg, vår egen göteborgare ska göra något som heter "The Catacombs Challenge" där han ska gå ensam genom Paris Katakomber (Blir ni inte redan här imponerade/rädda; googla) medan arrangörerna för filmprojektet "As Above, So Below" ordnar som en stor, professionell Spökrunda för honom. Allt detta kommer självfallet att filmas, och jag kan knappt vänta på att se honom krypa ur skinnet innan han ens gått igenom första porten! Skulle själv tuppa av. 
 
Sen så är det ju fortsättningen på en massa serier som kommer senare i år, som Teen Wolf, Doctor Who, Hannibal, Supernatural etc. etc.. 
 
3. Pride 2014
 
Den enda "festivalen" jag tänker och kan spendera pengar på i år är Pride. Förra året gick jag bara och såg paraden, vilket lätt var en av sommarens höjdpunkter, men i år vill jag gärna ta del av hela festivalen och gå paraden med några vänner också! Har aldrig varit med om så fantastisk stämning - log konstant hela dagen. 
 
4. MDK - Book Edition
 Som ett stort fan av Hannah Hart's My Drunk Kitchen som jag lagt upp här tidigare ser jag så mycket fram emot hennes bok som kommer ut i Augusti som heter "My Drunk Kitchen: A guide to eating, drinking and going with your gut" 
Tycker att hon är så himla rolig, och så så så så smart, en riktig inspiration för mig. (För hon gör faktiskt annat än att dricka sig full och misslyckas i köket. Faktiskt.)  Så jag förbeställde boken så fort man kunde det. Pengar well spent if you ask me. 
(Also; Hannah Hart går väl ihop med Pride!) 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback