> Sundsvall dag 1 - Fäberget <

Så, nu har jag kommit hem från Sundsvall, och tog en del bilder under de intressantare dagarna som jag tänkte dela med mig lite av, dock i två skilda inlägg! 
På fredagen när vi kommit fram med tåget satte vi oss direkt i bilen och åkte en timma till Richards föräldrars stuga (efter fyra via tåg och buss så var detta inte någonting jag och Linnéa kände för så mycket)
Vi hann knappt lasta av oss sakerna och hälsa på alla innan vi skulle byta om, lasta ryggsäckarna med picknickmat och gå på en liten bergshajk uppför Fäberget. 
Vi hade tur, det var superfint väder och allt luktade mossa och fuktig jord. Det var en rätt tuff bit upp, branta, steniga stigar och backar, men vi tog oss upp hela vägen och gud var det värt det!
Lite såhär var utsikten när vi kom upp. 
Richard och Mamma hade varit där innan, men för mig och Linnéa var det första gången så det var självklart en stund bokad för foton och utforskande längst bergskanten. 
Richard modellade lite snyggt och tröjor och strumpor togs av och hängdes upp för att torkas efter en ganska svettig vandring, var vansinnigt skönt att stå barfota i springtights och träningstop i den svaga blåsten som var där uppe. 
Knäppte några fina bilder på finaste paret i historien. 
Sen drog vi fram picknick filten och all fika vi hade kånkat upp på (ryggsäcken bidrog med mjölksyran, tro mig) som bestod av rött och vitt vin, lufttorkad skinka, olika ostar, Froosh smoothies, kex och gifflar då jag krävde att dessa skulle med. Åt ca hela paketet innan vi gick ned igen. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback