> Månaden: Juni <

Månad: JuniJuniJuni
Favoritfoto: Fotade i stort sett ingenting den här månaden.. 
Men den här från Linnéas student blev rätt fin! 
Böcker lästa: Mindre än på flera månader faktiskt! Förstår ni när jag säger att jag inte kunnat prioritera bloggen när jag inte ens hunnat prioritera mitt största intresse? 
  • Stäppvandringen
  • Are you there Vodka? It's me, Chelsea
  • Unwind
  • Nionde Grottan
  • Världar av Liv
  • The Snow Child
  • Grekiska sagor 
 
Bästa köpen: Mina två tavlor från Fotografiska. Min frys. Och så fick jag ju hem massa foton som min syster hjälpt mig att framkalla som nu pryder väggen ovanför vardagsrumssoffan!
Värsta händelsen: När jag och två tjejkompisar och en killkompis skulle på en "fest" men det visade sig vara en våldtäcks-scheme, så under hot försökte vi få vår kompis därifrån säkert, då de två killarna som vi var hos inte ville låta henne gå. Vi kom hem först vid halv fyra på morgonen. 
 
Så såg händelseförloppet ut på min Snapchat-story.
Bästa händelsen: Åh, svårt.. Att träffa Malin på en fika efter två år var otroligt mysigt, Linnéas student och mottagning var också superkul då jag fick träffa en massa kusiner och gamla vänner till familjen.
Månadens obsession: HOUSE MD serien som jag tagit upp igen, Disney musik like never before och tranbärs&havrefrukost kex. 
Nästa månad vill jag: Äntligen få semester (bara två veckors jobb kvar på sommaren!!), hinna träffa mer vänner, gå på Hike i sundsvall upp till Fäberget. Och få hem mitt vardagsrumsbord! 
Låtar:
Bowling For Soup – High School Never Ends - Main Version - Explicit
Bowling For Soup – 1985
Michelle Pfeiffer – When You Believe - The Prince Of Egypt/Soundtrack Version
Gif:
 
Evigt obligatoriska söta-djur-gifs. 
Bästa filmen: Prinsen av Egypten forever in my heart. 
Bästa boken: The Snow Child
Bästa youtubeklipp: 
Kommer ni ihåg de där reklambilderna jag lade upp förra året, ifrån amnesty? Rädda barnen har iallafall gjort en liknande kampanjvideo som också var så himla bra.
Har försökt att lägga in andra videos från Youtube men de kanske har något problem med inbäddningskoderna.. Hur som helst så funkar det inte, ni får ta del av mina nya favoriter vid ett senare tillfälle! 
Något jag lärt mig: Att klä en hel midsommarstång, lite mer om grekisk mytologi (som att Zeus födde gudinnan Athena ur sin panna?) 
Webcam bilder: 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback