> I sip that cup of life, with my fingers curled <

Ikväll blev en såndär kväll då jag uppskattar ensamheten i min lilla lägenhet mer än vanligt. 
Med gitarren funnen av mamma på Second Hand sjunger jag för full hals trots att jag är skitdålig på att spela. Använder dagen till att handla tält, spork med mera (För gissa vem som kind of spontatköpte en festivalbiljett?) och göra i ordning balkongen. Den fick sig en ny matta, lyktor och ska imorgon få lite belysning också, så att det blir en riktigt mysig plats att sitta på med sällskap. 
Nu är klockan halv elva och jag gör hemgjord glass. För det är ingen annan som bor här, jag har semester - och behöver inte gå upp halv sex på morgonen - och jag vill prova min lilla babyblå glassmaskin, så har två satser igång, en i maskinen och en i frysen. Som antagligen blir klara runt ett tiden. 
På senaste tiden har jag varit en sån som verkligen har koll på sina kvällstimmar, men nu tänker jag låta mig själv vara tonåring, vara uppe för länge och sova för länge, de få dagarna (mindre än en vecka) jag har den möjligheten kvar. 
 
På fredag får jag först besök av Elvira - som jag tillsammans med drar på festival nästa vecka - som jag bjöd över för att vara med och baka surdegsbröd och Rabarberpaj med mig, och sen runt nio/tio tiden på kvällen dundrar det in tre 21-åriga Göteborgare som jag ska vara värd åt över helgen. Känner bara en av dem, som jag träffat en gång, men det ska bli lite spännande! Kommer att ha luftmadrasser och sovsäckar över hela vardagsrummet. 
 
What else? 
Läste ut en tokbra bok idag som jag förhoppningsvis kommer att skriva ett inlägg om här någon dag. 
Blir otroligt oinspirerad av den här bloggen och funderar på att bara starta upp en för böcker och annat diverse skit jag tycker om, och skriva minimalt om min vardag istället. 
Köpte en ny bok idag. Nöjd. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback