> Hermans Vegan Buffé <

Har haft riktigt tuffa, två dagar nu. Slitigt på jobbet, för lite sömn, sen så hade jag ju morgonskiftet imorse med. Efter jobbet var det raka vägen hem, duscha, fixa sminket och sen iväg igen för att träffa Malin vid slussen.
Hon tog med mig till Hermans som är en vegansk restaurang, som hade middagsbuffé med grillning nu mot kvällningen! 
Det här är inga bilder jag tagit själv, utan de är rakt ifrån google mest för att ge er en liten uppfattning om hur det ser ut! 
Det ligger som sagt vid slussen, nästan rakt ovanför Fotografiska Museét (som vi sen gick till en kortis). Vi satt ute och åt eftersom det har varit så gassande fint väder idag, och utsikten var vansinnigt fin. Grönalunds rörliga profil, vattnet, masten från Vasamuseét. Otroligt fin restaurang, ska definitivt gå dit oftare! Deras buffé är även ett "två för en" erbjudande, så ta med en kompis för halva priset för er båda - ännu billigare om ni visar upp Mecenat kort ifall ni är studenter! 
 
Jag kom äntligen hem runt tiotiden och har kollapsat helt. Lägenheten är i ett tillstånd av kaos efter en jobbvecka och mitt utmattade sätt att släpa mig till och från sängen så fort jag är hemma. Trots att jag ska iväg imorgon runt lunch igen så har jag ett gap fram tills kvällen då jag får besök för att äntligen röja upp ordentligt. Det behövs. 
Nu ska jag försöka orka läsa de sista sidorna ur boken, man måste ju prioritera. 
Godnatt på er. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback