> Förr eller senare <

Idag har jag haft en jättemysig dag. Spenderade morgonen och förmiddagen hemma med att skriva, riktigt kommit igång med skrivmaskinen nu och det höga knackandet börjar bli någonting familjärt och inspirerande. 
Vid strax över två åkte jag in till Vällingby, skulle träffa Joanna lite senare men ville hinna hämta ut biobiljetterna jag bokat för oss - Joanna fyllde nämligen år medan hon var bortrest så en bio tillsammans var en av presenterna från mig. Vi såg The Fault in our Stars som jag har skjutit upp för länge och trots att jag var skeptisk mot filmversionen var jag så nöjd, den var verkligen jättefin. Lyssnat sönder och sparat hela det underbara Soundtracket nu också, något av det bästa med hela filmen! 
Några saker fick följa med hem från vällingby, bland annat en fin väggalmanacka och en liten guldig ljuslykta att ha på vardagsrumsbordet, båda från Lagerhaus nya! (Även de tio nya böckerna som jag beställde förra veckan som trillade in hos posten idag, mmmm)
Nu har min syster precis kommit över, hon ska sova kvar över natten då vi ska upp tidigttidigt imorgon och ta tåget upp till Sundsvall för att vara där tills på Tisdag. Det ska bli berghike, solning - kanske till och med första badet i sjö i år för mig? - och massor med andra trevligheter. Tar med mig kameran, dock inte datorn, så at best kan jag slänga in något litet inlägg från Paddan här och där, annars får ni hålla er några dagar så kan jag nästan lova att det blir en hel del med bilder!
Ha en fin helg nu, kramar! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback