> I want to be the last one who kisses you <

Fick med mig en semla hem idag efter en kort skoldag, det är så jobbigt att min favoritbakelse bara säljs en gång under året! Får passa på liksom.
Annars har dagen inte varit så spännande, hade bara en lektion idag egentligen, men stannade kvar för att göra en extrauppgift i Engelska för att ge den nya läraren lite underlag på mig då jag är ny. Så det blev en bokrapport och sen fortsatt skrivande på min novell som jag verkligen tycker om, men som kommer att bli svår att avsluta.. Svårt ämne liksom.
Jag försökte få tag på någon som var ledig på eftermiddagen idag vilket visade sig omöjligt, så får åka iväg imorgon. Ska köpa ett par nya vinterklackar då mina börjar bli hemskt slitna, och ett par jeans. Någon som skulle vilja göra mig sällskap? 
 
Läste klart "Eleanor and Park" påväg hem från skolan idag också som jag började med i förrgår, och den klättrade sig upp bland mina favorit romanser. Väldigt fin bok - och snubblade över ett av mina favoritcitat of all time också som jag innan inte haft någon aning om vart det kom ifrån, så var det bara där!
 
She never looked nice
She looked like art, and art isn't supposed to look nice
It's supposed to make you feel something
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback