> Sundsvall 1.0 <

Hej på er! 
Kom fram på kvällen igår och blev upphämtad av Rickard på stationen, varefter jag fick halka runt på blankisen i mina Vans, tydligen har Stockholm ganska vårigt väder i jämförelse med Sundsvall.. 
Jag läste klart "Elijah's Mermaid" igår runt ett-tiden på natten eftersom jag inte kunde sluta, och himla fin var den! Nu ska jag börja läsa "This Star Won't Go Out" av och om Esther Earl. 
Hur som helst så ligger jag nu på mattan i flickrummet jag alltid har här uppe och lyssnar på Sandra Beijers podcast om böcker, passande nog, och ska snart gå ned och koka en kopp te att dricka medan jag tittar på några nya tv-serieavsnitt. 
Imorgon eller på lördag tar jag nog bussen in till stan här i Sundsvall för att gå runt och kika lite, och köpa två nya piercingsmycken jag har längtat så efter också. En måste jag ha för jobbet, och sen vill jag ha en guldring! 
Så ja, vi hörs av lite senare! 
 

Kommentarer
Postat av: Elinore

ja här i Sundsvall äre bara slask, is och snö >.<
Är så jävla avis på Stockholmarna haha :P

Svar: Haha ja, fick krypa upp för uppfarten igårkväll, blank is och Vans är inte den bästa kombon! Om det är någon tröst så är vädret väldigt grått i Stockholm ändå, trots att vi inte har någon snö eller is kvar! Slask finns det gott om dock! Kram!
Sofia Schalander

2014-02-27 @ 12:53:21
URL: http://elinorejarlehag.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback