> Jag knäpper några bilder, och skrattar för mig själv <

Goodmorning Guys. 
Är supertrött eftersom jag låg uppe till kvart över två igår och läste klart "This star won't go out", vilket alltså tog en dag för mig eh.. Men iallafall, låg och läste i sängen och grät absoluta floder. Inte den där diskreta tåren som rullar ned för kinden utan vi snackar riktiga tårar som blöter ned hela kudden och gör en så täppt i näsan att man inte kan andas.
Så jag älskade boken. Så mycket. När jag kommer hem till Stockholm ska jag skriva mer ordentligt om den, men ja - den var helt fantastiskt, och jag önskar att jag hade haft chansen att känna Esther när hon fortfarande levde.
Om en timma eller så ska jag gå och ta bussen in till stan och strosa runt där några timmar tills Rickard slutar jobbet för vi ska gå ut och äta! Jättemysigt.
Igår satt vi också och kollade på någon gammal brittisk sit-com från 70-talet när vi fick en sån otroligt craving för räkor, så vi hoppade in i bilen och körde till Ica, sen satt vi resten av kvällen och skalade räkor, doppade i Aoli och åt vitlöksbröd. Jag klagar inte. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback