> Golden Soup <

En vanlig dag i skolan förutom det roliga beskedet att jag fick A på min första uppsats i Natur! Skickade precis min andra om Reproduktiv Kloning som har varit både väldigt svår men otroligt intressant, och hoppas verkligen att den blev lika bra..
När vi slutade tog jag mig direkt till T-centralen och satte mig på bageriet Vetekatten som är en av mina favoritplatser i Stockholm - och där hade jag också min första praktik! Så himla kul var det!
Där mötte jag strax efter upp Frida som jag inte träffat på nästan tre månader (åh herre) och det var så otroligt kul att ses igen. Vi diskuterade böcker, Novellskrivning, Genetik och Telomerer (tack natur-naturare för otroligt stor hjälp med uppsatsen) och vi fick inte ens i närheten av så mycket tid vi skulel ha behövt för att ta igen allt. Tanken var att vi skulle ha en pluggträff som vi brukar ha en gång i veckan, men vi öppnade knappt böckerna. Men det var semmelätande och de obligatoriska mandarinerna som vi turas om att ta med på varje pluggträff. 
Älskar den flickan.
Mamma åkte till Sundsvall med Rickard i eftermiddags så har lägenheten för mig själv igen, så ikväll stog jag och sjöng högt till Les Miserables och The Rocky Horror Picture Show medan jag lagade en nyttig grönsakssoppa som visade sig ha den makalösa färgen av flytande guld. Så vansinnigt fint!
Den var jättegod och mättande, särskilt om en lägger några skedar minikeso i som jag gjorde! 
Nej, nu ska jag försöka göra klart lite matte också, har skjutit upp det alldeles för mycket. Vi hörs senare fina ni!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback