> Back to routine <

Var hälsad.
Är nu tillbaka hemma efter en natt på fest i Vallentuna som ligger mitt ute i ingenstans. 
Det här var ju då första festen i nya klassen för mig och jag hade som mål att innan jag åkte hem så skulle jag kunna allas namn. 
Detta var en jättebra tanke, men så fastnade jag ju då med en kille vid köksbordet från 10 till halv sex på morgonen - och denna gick inte ens i vår skola. Hade så himla roligt dock, och lärde mig några namn på kuppen.
Sen imorse lämnade vi då "landet" och jag skulle in till Hornstull för att äta lunch med syster, pappa och den familjen. Åt den obligatoriska bakis-pizzan medan jag huttrade i en tjocktröja pappa tog med sig. 
Efter det åkte vi vidare till Vasamuseet som jag inte varit på på gud vet hur många år, men ja - båten står kvar och är enorm.
Nu blev jag mer fascinerad över studierna kring skeletten de hittat och hur - tack vare analysmetoder - de levde sina liv och mådde rent fysiskt. 
 
Middag hos pappa och forslandet av min underbara, efterlängtade lässtol som har stått kvar i rummet hos pappa som var mitt och nu står den ihopklämd mellan min lilla bokhylla och sängbordet. Har saknat den så vansinnigt mycket så lär bli kvar här resten av kvällen. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback