> It's been so long <

Hej. It's.. uh.. It's been a While. 
Saker har hänt, har varit på Storsjöyran i Östersund och haft så vansinnigt kul, jobbat, gjort allt men främst ingenting. Och mest av allt så har jag varit så otroligt omotiverad till att blogga. 
Grejen är den; det är så tråkigt att skriva om min vardag vilket det känns som om den här bloggen borde handla om. Men hur kul är det egentligen för er att läsa inlägg på inlägg som alla går "idag har jag jobbat, handlat för lite mat för för mycket pengar och sett på tre säsonger av tre olika serier"? Nej precis. 
Så just nu funderar jag på att kanske öppna en ny, med minimalt fokus på MIG, och mer fokus på ANNAT, som filmer, böcker (ok främst böcker kanske. Definitivt) fenomen i sociala medier och bara diverse. Så länge det inte är min tråkiga vardag då jag inte har energin att ta med mig kameran och engagera mig på det sättet för att visa att jag gör i stort sett ingenting? Så det lär bli såhär åt den här bloggen;
Det är i så fall bara en sak som fattas till den andra bloggen och det skulle vara en design om någon ville chippa in och hjälpa till. Har redan finaste domännamnet typ, så kan bjuda på snabbt internet hos mig och något nybakat. Vore guld, annars får jag lösa det lite halvdant på något annat sätt. 
Hur låter det? 
Ingen aning.