time you enjoy wasting, was not wasted

God kväll alla ni fina där ute.
Är så trött att jag är på gränsen till tårar efter en väldigt frustrerande skoldag av olika anledningar, och tonvis av extra arbete jag egentligen inte skulle göra (ännu en anledning varför jag avskyr grupparbeten).
Det är så trist att lämna skollokalerna med ett dåligt humör som håller kvällen ut, men det finns inte så mycket man kan göra åt det.
Trots att skolarbetet hänger tungt över mig tar jag kvällen helt ledig imorgon för att åka ut till N på Värmdö igen vilket jag har sett fram emot vad som känns som länge nu, och trots att jag har en muntlig redovisning dagen efter tänker jag koppla bort allt som rör Samhällskunskap, Engelska och dyliknande.
Imorgon kväll ska jag slippa tänka på allt sådant. (Kommer då inte heller kunna skriva här förrän Torsdag kväll, men kanske ordnar ett litet tidsinställt inlägg åt er ikväll innan jag går och lägger mig!) 
En till sak - Blogg.se's nya app uppdatering är fantastisk! Äntligen kan jag göra i stort sett samma saker via mobilen som via datorn, så bra gjort! Ros till er! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback