Popaganda 2013

 
Jag tänkte att jag skulle dela med mig av lite bilder från helgens festival, Popaganda, vid Eriksdalsbadet!
Tyvärr så är det inga bilder från själva konserterna då man var så tätt ihoppressade att jag varken vågade eller kunde fiska upp min kamera ur väskan.. 
Första dagen kunde vi inte komma dit förrän under kvällen, runt sju, så många band hade redan spelat så vi slog oss ned på en filt strax utanför barområdet.
För första gången på vad som känns som evigheter fick jag också träffa en av mina allra bästa vänner Joanna, så fort vi såg varandra vid entrén släppte jag allt jag bar och vi slängde oss på varandra, i en benknäckande kram och kunde inte sluta skratta om hur mycket vi saknat varandra. 
Det började bli mörkt och Emilie tog fram sina såpbubblor som vi bråkade med för att få fram ett skapligt bubbelregn till ljudet av El Perro Del Mar som spelade på lilla scenen.
Dag två och vi var på plats innan öppningstid för att få bra könummer. 10 timmar senare stod vi och skrek till synen av den lockiga göteborgaren som skymtades när ljuset tändes på scenen.
På den andra bilden sticker någon så generöst upp en ballerinakaka i ansiktet på fina Paow. 
På plats vid staketet till stora scenen. Det fina klädesföretaget Monki delade ut Sjömanshattar som åkte på direkt.
Emilie vek sin ut och in till en fiskarhatt 
När vi sedan gick på en bensträckare kom vi tillbaka till Monkis lilla hörna där vi gjorde fina blomsterkransar med rönnbär och andra fina pinaler i,och fick framkalla lite bilder som snart sitter uppe på min vägg, väldigt, väldigt fint att ha. 
Sen var han där. Fantastiska, makalösa, elektriskt brinnande Håkan. Som spelade nästan alla mina favoritlåtar och viskade ut ljuvliga ord mellan sångerna till oss i publiken. Och jag visste inte vad jag skulle ta mig till. 
Allt som allt - en fantastisk helg, med fantastiska människor. 
Tack för i år Popaganda, det var underbart! 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback