no more talk of darkness

Hej på er. 
Kämpade envist med att hålla mig vaken igår natt då N skulle komma över efter han varit på insparksfesten hos sitt gamla gymnasium, men efter en lång skolvecka nickade jag till flera gånger i minuten och satte därefter ett alarm som skulle ringa varje kvart så att jag skulle kunna vara vaken att gå och möta honom. (Vad gör man inte?)
Hur som helst så var det utan tvekan värt väntan, på långa vägar. Att möta en glad, småfull pojk vid tunnelbanan klockan halv tre på natten, och få en stark kram och en lång kyss. 
Det är inte så mycket som kan mäta sig med det.
Imorse låg vi kvar och drog oss i sängen så länge vi bara kunde innan vi släpade oss till tåget för att jag skulle träffa Isolde vid halv två. 
Med henne sprang jag sedan runt på stan, köpte en ny vinyl (fick hem en ny imorse också!), en superfin långkjol med hög slits, kort magtröja i spets och lite andra pinaler.
Vi gick bland annat in på Bengans och köpte varsinna "hemliga paket", ett för skivor och ett för filmer. 
Det som är både spännande och lite riskfyllt med dom här är att man inte har någon aning om vad de innehåller men för 60 kronor så chansade vi och hade otroligt roligt åt innehållet efteråt. 
(Förövrigt var affären jag hittade kläderna i en av de finaste jag någonsin varit i, med polaroidbilder, gamla böcker och torkade blommor. Emilie, dit ska vi nästa gång du kommer ned till mig!)
Hemåt igen, hämtade upp den sista beställda boken (ska visa er hur många jag köpt de senaste två veckorna..) och ska nu ta det lugnt en stund innan Eline kommer över. 
Ha en fin helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback