in her dorm

Helgen har spenderats ute i Haninge hos Joanna. Jag fick för några dagar vara gäst på hennes elevhem, trängas i hennes 90cm säng, dricka en liter tranbärsjuice på sextio minuter och tillsammans med några av basketkillarna se på Lilo och Stitch och mima med i varenda replik.
Om ni inte redan visste det så är Joanna min närmsta vän ifrån slutet av grundskolan (sexan till nian) och nu i gymnasiet så bytte hon till ett Internat, och bor därför på elevhem. Jag tog även med mig kameran för att jag skulle ha några fina fotografier att visa er, men det kom jag på under de sista 15 minuterna innan jag skulle stiga på bussen. Så ni får helt enkelt några himla krassliga bilder på en skrattandes Joanna i dåligt ljus och lite av ett DormRoom fyllt med Hellström.
Är så himla avundsjuk, om ändå min linje fanns på hennes skola. Det hade varit det bästa någonsin. 
Hur som helst så har jag haft en himla rolig helg och den har som alla andra bara susat iväg.
Imorgon har jag idrott klockan åtta, och efter det kommer N till Odenplan så att vi kan träffas över lunch vilket ska bli mysigt! 
 Har tränat styrka och tagit ett snabbt löparpass också ikväll innan jag åt en god blandsallad till middag, och ska verkligen börja fokusera på att ta hand om mig själv igen! Pussar på er alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback