and I ask you friend, what's a fella to do?

Onsdag, och som jag trodde så delades det ut Cromebooks idag, men eftersom att jag varit sjuk och inte fått med mig kontraktet hem så fick jag sitta och titta på, och ta den imorgon istället.
Jag hoppas verkligen att jag hinner få den under morgonen då vi lär använda den under lektionerna.. Jaja, hur som helst!
Efter att vi blev lite tidigare släppta på grund av en insjuknad mattelärare strosade jag runt lite vid Odenplan, åt nötter och köpte ännu en ny bok som jag varit nyfiken på en rätt lång tid, som passande nog var på Rea!
Tänk, att redan innan mina nio andra böcker kommit hem har jag redan hunnit köpa två till.
Tror att jag har ett allvarligt problem. 
Mötte sedan upp N för att traska bort till Tesalongen som tyvärr var stängd av någon anledning - vi misstänker att det var på grund av finbesöket landet hade idag.. - och tog en kaffe på ett annat café innan vi promenerade till en park för att sedan bli kvar där ett tag. Så mysigt att bara prata om allt och ingenting, småsaker och viktigt. 
När han skulle följa med mig bort till stationen igen så droppade vi in på en vinylhandel jag måste se nämre på när tiden infinner sig, skivor längst hela väggarna - trodde att hjärtat skulle hoppa ut ur bröstet på mig. 
 
 
Nu ska jag fortsätta att lyssna på Irländsk musik, som det inte går att undvika att bli himla lycklig av, och krypa ned under täcket. 
Förlåt för tråkig uppdatering hörrni, har en sån otrolig bloggtorka - vad vill ni läsa? Vad vill ni att jag ska skriva om? Var med och påverka, hjälp mig! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback