24.11.13 Så länge du är med mig

Hemma i Stockholm efter en fyra timmars tågresa. 
Helgen har varit fantastisk, och ni får förlåta mig för att bloggandet har legat på ett minimum, men jag har verkligen inte haft tid eller ork! 
Som jag berättade så kom jag till Göteborgs Central runt halv tio i fredags och var jätte nervös över att träffa Alex trots att vi pratat så mycket - men det är en helt annan sak att se någon i verkligheten.
Jag stod och huttrade bredvid spåret, fnulade med min kabinväska när jag såg en liten figur komma utstressande ifrån centralen med stort mörkt hår och en enorm pälskappa. 
Det var så himla roligt att träffa henne! Vi tog spårvagnen den korta biten till hennes lägenhet, där hon bor med sin pojkvän och två härliga tjejer från Norrland som det visade sig vara fysiskt omöjligt att inte älska. 
Vi drack sangria och öl tills tidigt på morgonen, såg på Känn ingen sorg och pratade om allt och inget.
På lördag var vi såklart otroligt trötta, men åt lite hemmalagad risgrynsgröt och byltade på oss med tjocka tröjor för att gå ut på stan. Har saknat Götebrog så vansinnigt mycket.
Deras fina julbelysning, alla mysiga cafeér, de små kurerna där de ger ut gratis kaffe och fina haga där vi gick runt i timtals. Sen har de en jättestor Sci-Fi bokhandel - den i stockholm är ju hur liten som helst! 
I lördags så var det ju 50th av Doctor Who så överallt sprang det runt folk i Fez och fluga, och när jag gick till kassan för att köpa en bok av en man klädd just så log jag; "Cool bowtie". Han flinade och svarade "Well, bowties are cool" och rättade till den mörkröda fezen. Superfint. 
(Uppskattade deras hiss)
Vi fikade på Fröken Olsson, och promenerade sedan hem, gick förbi baren där Pål och Johnny blev utslängda, och bron där Lena gick med den glasögonprydda göteborgaren. Även det underbara trädet vid kanalen. 
Vi köpte hem Thaimat som var himmelsk och såg på fyra filmer i sträck, varav en den fina "on the road" som jag måste läsa snarast.
 
Kändes himla sorgligt att krama om henne vid tåget idag, men löften om en resa hit till stockholm i vår gör det hela litet lättare. Och ett brev som snart kommer hit. 
Saknar dig redan Alex. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback