21.11.13 Packing

Snart kommer pappa över med mina biljetter och en kabinväska till låns, för imorgon efter skolan tar jag tåget till Göteborg. Jag kan inte ens börja beskriva hur mycket jag ser fram emot det, särskilt att få träffa Alex för första gången. Många undrar hur jag vågar åka någon annan stans i Sverige helt själv för att bo hos någon jag aldrig träffat förut, så det kan jag försöka förklara lite snabbt. 
Självklart tar man en risk när man gör sånt här, men jag ser alltid till att om jag träffar någon jag kommit i kontakt med över till exempel internet för första gången, så bokar man träff på ett ställe med mycket folk, till exempel T-centralen. Då minskar man risken lite grann, och så ska man försöka hålla umgänget på caféer eller stora gator där det finns mycket folk i fall något skulle hända.
De som jag har åkt till bl.a Linköping, Knivsta och Göteborg för har jag kommit i kontakt med via brev och vi har brevväxlat i över ett år nu tror jag, och det känns som om man redan känner varandra väldigt bra - så det är klart att man vill träffas! 
Om jag skulle tycka att något kändes lite skumt, eller att personen jag pratade med verkade lite konstig, hade jag aldrig åkt. Men jag har träffat fantastiska människor på det här sättet, så nu är det mest skräckblandad förtjusning att se någon man ändå känner så väl för första gången! Ska bli så himla kul!
 Moralen i historien; Skaffa brevvänner. Det är något av det bästa jag har gjort. 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Har du något tips på hur man kan skaffa brevvänner? :)

Svar: Jag fick dem via Sandra Beijers blogg, Niotillfem! Där har hon två inlägg där folk har skrivit in som söker brevvänner, kika in där! Ska försöka övertyga Sandra om att göra ett nytt liknande inlägg! Kram
Sofia Schalander

2013-11-21 @ 20:01:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback