09.11.13 Du säger "Har du tändstickor?"

Hade en otroligt mysig kväll igår. 
Först fick jag springa från skolan för att Frida tappat bort sig i Odenplan och var på fel Espresso House, sen när jag kom dit var det en ordentlig gud-vi-har-inte-setts-på-så-länge-jag-har-saknat-dig-kram och inköpande av två stora Cappucinos.
Vi promenerade sedan bort till Stadsbiblioteket, köpte lite frukt och satte oss i historiakammaren och råpluggade och lyssnade på fin filmmusik i flera timmar. 
Isolde och Frida är nog de enda vänner jag faktiskt kan arbeta tillsammans med istället för att sitta och prata bort all tid. Därför måste det göras oftare tjejer. 
Runt sjutiden satte vi oss på tunnelbanan för att åka hem till mig, vara så himla övertrötta och fyllda med fredags-lyrik och se på "Lord of the Rings" och göra opassande skämt efter varje mening.
Frida hade som sagt aldrig sett den här filmen förut, och var påväg att hoppa ur skinnet när hon märkte att "One does not simply.." och "You shall not pass!" kom ifrån den. Skäms lite.
Men nu på morgonen åt vi den goda frukosten ni ser här över (inklusive varsin kopp te i mumin&harry potter muggar) , dock fick jag inte njuta av den lika mycket som hon då jag av okänd anledning sprang in på toaletten och fick upp maten igen. Usch. 
 

Kommentarer
Postat av: felicia

gott!

2013-11-09 @ 12:22:24
URL: http://feliciaholmgren.blogg.se/
Postat av: frida

aj miss jewwwww (just like my dick)

Svar: time to get up. JUST LIKE MY DICK
Sofia Schalander

2013-11-09 @ 13:14:04
Postat av: sandra

så gött :D

2013-11-09 @ 21:36:58
URL: http://sajohansson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback