svar på frågstunden - del 3

Om du skulle inreda din egna lilla sommarstuga, hur skulle den se ut? 
 Den skulle vara fylld av loppisfynd, ljus och lantlig som ett sommarhus ska vara. Ludna filtar och gamla nedsuttna fotöljer skulle finnas lite här och var, träväggar, torkade blommor och gamla kofertar. 
Förhoppningsvis, när jag blir "vuxen" och skaffat familj planerar jag att försöka köpa ett litet torp någonstans ute på landet där man kan koppla bort vardagslivet ute på farstutrappen.
 
Om du bara fick lyssna på två artister/band i resten av ditt liv, vilka skulle du välja?
Åh gud så svårt, jag som lyssnar på så himla blandad musik. Kanske det Franska Amélie-Les-Crayons och Bon Iver? 
 
Tre favoritinrednings stilar? 
Det finns en väldans många sätt att inreda fint, men något som betyder mycket för mig är att stället ska ha personlighet! Man ska kunna se hur personen som bor där är. OCH mycket rum för böcker.
Något annat som hjälper mycket är detaljerna, som gör sig fina i pastellfärger. Ljust och öppet, eller myskt och.. mysigt trångt. Jag tycker om många olika sorters stilar att använda i rummen, så jag lägger upp lite interinörinspiration här! Det är ännu en gång bara att klicka på bilderna för att förstora dem!
 
Vilket är ditt favoritte?
Jag är rätt såld på Garant's alla smaker. Örtteet har en väldigt len mintsmak som jag bara älskar, dessutom är förpackningarna så fina att man kan ha dom framme på bänken! Indiska har även dom fantastiskt te, godaste gröna teét jag någonsin druckit - i stora och billiga förpackningar! Stort Tips!
Om du kunde ligga med vilken tjej som helst, kändis eller ej, vilken skulle det vara? 
Haha härlig fråga! Jag hänvisar till det första svarsinlägget där jag listar de vackraste kvinnliga skådespelarna, men tre andra fantastiska kvinnor är Johanna Herrstedt, Miranda Kerr och Nina Dobrev. Vansinnigt snygga hela gänget! 
Tre favorit dikter?
Jag läser tyvärr inte så jättemycket poesi, men har en text som jag tycker otroligt mycket om;
Har en till favorit men jag verkar ha slarvat bort den bland alla filer.. Oops. Hoppas dock att bli mer intresserad av poesi snart! Behöver en bra profet att börja med bara tror jag. Några tips skulle uppskattas stort! 
SÅDÄR! 

Det var riktigt tidskrävande, men roligt det här! Nu kanske några av er känner mig lite bättre också, och kanske kommit på någon idé om något ämne ni vill att jag ska vidröra här i bloggen? Säg gärna till isåfall, det är så lätt att få bloggtorka så att hjälpen är alltid välkommen.
Tack för den här frågelådan hörrni! ♥
 
 

Kommentarer
Postat av: Marian

Could you tell us your tumblr url please? I'd love to follow you!

Svar: http://theangelstooktheponds.tumblr.com !
Sofia Schalander

2013-08-28 @ 22:05:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback