svar på frågestunden - del 1

 
 
Först och främst tänker jag säga att jag fick in vissa frågor från mina vänner som - mot all förmodan VAR för konstiga, så ledsen tjejer, vi sparar dom till en annan gång!
 
Skriv top tre bästa karaktärerna i Harry Potter
Åh, bra start! Men väldigt svår, finns ju så många bra, men kloka Hermione, varmhjärtade Sirius och underbara Ronald Weasley kommer alltid att stå mig extra nära!
 
 
Vem shippar du dig med?
För er som inte är bekanta med uttrycket "ship" så är det vilka man vill ska vara i ett romantiskt/sexuellt förhållande ifrån t.ex en bok, eller en film. Det finns alltså tusentals olika ship, och jag skulle nog helst se mig själv med Tom Hiddleston (skådespelare) eller karaktären Augustus Waters från en av mina favoritböcker. De båda är helt ljuvliga, men fördelen med den tidigare är ju att denna faktiskt existerar och inte är en fiktionell pojke döende i cancer. Stor fördel.
 
Nevil, Luna, Ginny. Bestäm, du har deras öde i dina händer: gifta, döda, ligga,
Döda vore definitivt Ginny - har inget särskilt emot henne, men hon är inte min favorit om man säger så. Sen skulle jag nog välja att ligga med Neville (har ni sett hur han ser ut nu eller?!) och gifta mig med den fantastiska Luna. Tänk hur rolig vardagen skulle vara då, radiostyrda plommon som susar runt huvudet när man är ute i trädgården för att dela ut scones till trädgårdstomtarna som vi så gärna skulle ha boende på vår mark, och givetvis skulle jag hoppa på hennes trend med rädiseörhängen och halsband av honungsöls-korkar. 
 
Finaste komplimangen du har fått?
Gud så svåra frågor ni kommer med.. Jag har hört att jag är en otroligt empatisk person, och en bra vän vilket är väldigt viktigt för mig så självklart gör det mig alltid otroligt glad att höra. Sen har många sagt att jag är Klok, med just det ordvalet, som jag bara älskar haha!
 
Top tre favoritböcker?
Utan inbördes ordning så är det "The Book Thief" av Marcus Zusak - en bok som ändrade mitt liv lite grann faktiskt, "The Fault In Our Stars" av John Green, och "One Day"av David Nicholls. Om ni skulle tycka att det vore intressant skulle jag kunna gå djupare in på böckerna någon annan dag i nåt inlägg! Vad skulle ni tycka om det?
 
 
 
Top tre snyggaste skådespelarna? 
Här är ju frågan om det är män eller kvinnor du menar? Så du får tre av varje! 
De stiliga herrarna blir då Benedict Cumberbatch, Tom Hiddleston och Matt Smith som i vinter lämnar Doctor Who (it's killing me) (klicka bara på bilderna för att förstora dem!)
Och de makalösa kvinnorna får bli Emma Watson, Emma Stone och en av de eviga kvinnoikonerna Audrey Hepburn, för att inte tala om vilka exeptionella talanger de sex ovanstående har! 
 
 
Vilket gymnasie/Linje går du?
Jag går på Gymnasiet Jensen Norra som ligger vid Odenplan, och inriktningen jag studerar är Sam- Media med spetsen Journalistik! Har gått fyra dagar nu och lärarna och skolan verkar otroligt bra, så jag är jättenöjd med mitt val! 
 
Vad vill du göra innan du dör? Och vad ska du göra i höst? 
Nu ska vi se, jag har faktiskt en hel glasskål hemma små lappar där jag skrivit saker jag vill göra under mitt liv! Jag kan skriva ner några av de jag kan komma på i skrivande stund; Flytta till London, Öppna ett Café (gärna med min ljuvliga, franska vän Emilie då vi verkar ha väldigt snarlika ideér om hur ett mysigt café ska vara!) bli en journalist och skaffa katt(er) trots att jag är allergisk. Förhoppningsvis ska jag kunna lösa detta på något sätt hihi! Och i Höst ska jag antagligen åka till Linköping för att bo några dagar hos en av mina brevvänner, eller/och åka till England några dagar! Det roligaste vore ju om jag lyckades göra båda! Ser iallafall otroligt mycket fram emot lovet. 
 
Några i ditt liv som du saknar, de bästa minnena och något du ångrar. Kram på dig.  
Jag träffar inte mina mor och farföräldrar ens i närheten av så ofta jag önskar, och nu när jag börjat gymnasiet så flyttar en av mina bästa vänner in på internatskola så henne saknar jag redan något så vansinnigt mycket. Kan inte tänka mig en vardag utan henne. Och självklart vår älskade hund som dog vid nästan 15 år för ungefär en månad sedan. Det känns så tomt utan honom i sängen ibland. (alltid).  Mina bästa minnen.. Sommaren 2011 var fylld av fina stunder med mina vän Eline, sittandes i fönsterkarmen till vårt rum i London, sjungandes Forever Young och ätandes PaprikaPizza, vilandes i varandras famn på festivaler. Den sommaren var fin. Pride med Emilie är också ett fantastiskt minne, balkvällen då jag och några vänner firade att skolan snart var över, utebio i en pojkes famn, hackandes tänder i kylan. Alla stunder med Joanna, när vi var påväg hem till mig på min födelsedag, jag var jätte kissnödig och hon skämtade hela tiden så att jag många gånger fick stanna på vägen med benen i kors för att inte kissa på mig av skratt. Det har hänt många underbara saker. Något jag ångrar är nog att jag slutade dansa Ballroom när jag var tolv och att jag tänker alldeles för mycket på vad andra tänker, vilket i sin tur gjorde mig mycket sjuk. Tack för frågorna, kram! 
 
 
 Del två kommer snart! ♥

Kommentarer
Postat av: Eline

Så valde du DEN bilden på oss, really?!
Vi har haft EN snyggdag, kan du inte hedra den genom att ta dom bilderna!?! Jesus

2013-08-20 @ 22:22:54
URL: http://elinemunkvall.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback