önskelista inför en efterlängtad lön

 
Gud så jag längtar efter min lön. Har så mycket fina ting jag planerar att införskaffa att det bara pirrar i shopping fingrarna. Tänkte att jag skulle dela med mig lite av min önskelista! 
 
Mitt första köp ska äntligen vara ett ljuvligt par med Doctor Martens kängor, matta och sådär lagom höga inför hösten. Planerar att bära dom med strumbyxor, veckade kjolar och stickade tröjor.
Tvåa på listan står ett par urbanears då jag dragits med mina halvtrasiga Iphone-inears alldeles för länge och tänkte att jag ska kosta på mig med ett par sånahär finisar. Dock har jag en otrolig färgångest, vilka ska jag ha? Har ni några tips på fina färger - som också går att matcha med så många klädstilar som möjligt? Jag lutar åt ett par svarta, men det känns ju så tråkigt när det finns bubbelgumsrosa och isblå! 

 
 
 
Den här älsklingen har jag då redan beställt till Charlie (min kamera) och trots att den kommer att göra plånboken sorgligt tunn så har jag hört att detta objektiv kommer vara så vansinnigt värt pengarna. 
Detta är en Nikon Nikkor 50mm, f/1.4, AF-D och jag måste alltid se tillbaka på beställningen för att kunna komma ihåg namnet. Den lilla tingesten bredvid är en fjärrutlösare som jag just klickade hem för 79kr. 
(UPDATE; som ni märkt har objektivet kommit och det är ljuvligt)
 
Sen planerar jag ju då självfallet att spendera de sista slantarna på Böcker, Kläder och möjligtvis en ny tatuering för att göra mina - nu - tre sällskap, och om jag lyckas spara så länge så ska jag givetvis växla in resterande till Pund för att använda i England i höst! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback