ohana betyder familj

Godmorgon. ♥
Igår satt vi uppe efter en väldigt god middag för att titta på Lilo & Stitch, och jag grät tre gånger under filmens lopp. Senast något liknande hände såg jag på Mulan bakis och grät fyra gånger. Trots att de ger mig en smula vätskebrist så är tecknat något av det finaste som finns, har alltid och kommer alltid att vara. 
 
Nu sitter jag och äter frukost med familjen och ska städa upp efter helgen och fortsätta att packa ner mitt liv i flyttlådor. Känns både sorgligt och litet spännande på samma gång, men så är det väl alltid med flytt! 
 
Jag åker för att sova hos min fina Eline imorgon, där vi ska slipa till de sista små detaljerna med bloggen, dricka te och prata om allt mellan himmel och jord, just som jag vill ha det. 
Torsdag kommer jag även att ta tåget ner till Jönåker för att få hälsa på min älskade mormor och morfar på landet som jag inte träffat på en evighet så jag kommer nog att skriva ner några tidsinställda inlägg i förväg för att inte låta sidan dö ned helt under de dagarna jag spenderar ute i skogen i gummistövlar och ylletröjor. 
Men ska ta med kameran så att jag kan bjuda på lite fina lantisbilder när jag kommer tillbaka! ♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback