> Vi dansar bättre utan kläder <

Alltså vet ni en sak som är himla najs med att bo ensam? 
Sitter just nu vid köksbordet och dricker te, pluggar lite och kollat på Misfits och så ba "Jo, men det är lite varmt här inne. Och ännu värre när jag dricker varmt te..". Så man tar helt enkelt av sig tröjan och sitter i bara thai-mysbyxor. Så himla härligt. 
Spenderade första natten i lägenheten med En tjejkompis, som bortlovat. Vi sprang över till mamma och kvällsfikade, låg i sängen och kollade på Vines samt pratade av oss om allt och ingenting. Vaknade imorse av att solen sken in igenom persiennlösa fönster i ett rum som ekar. Fint fint fint. 
Som en sann pollenallergiker är jag så sjukt tacksam för vädret ute idag, regnigt så att allt jäkla pollen sköljs bort för stunden. Går runt och nyser och snorar som besatt. 
Ska alldeles snart åka till jobbet - skulle ta med knatten ut på utflykt idag egentligen men vädret vittnar om en innedag - och sen bär det av till Coop vid Brommaplan för att storhandla mat då det enda som just nu finns i min kyl är lemon curd, youghurt och citronsaft. Lever loppan. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback