> Nationella prov Fredag <

Godmorgon hörrni!
Jag har några minuter över till att skriva några rader innan jag ska skynda iväg till skolan. Snart har jag överlevt första veckan som utflyttat och har tyckt om det så himla mycket. Allt är inte himmelskt såklart, det är mycket slit och släp, mycket att göra som man tidigare inte tänkte på, men det är utan tvekan värt det. 
Igår slutade vi väldigt tidigt så jag gick och hälsade på Pappa och Sanni på kontoret, fick lite hjälp av pappa med att öppna bankkonto och köpa band till skrivmaskinen samt en miniräknare till nationella provet idag.
Det var så roligt när jag skulle byta färgbandet, det är två spolar med ett bläckband imellan dem, och det gick ju knappt att ta i om jag inte ville ha bläckavtryck i hela lägenheten sen, så jag satt med en pinsett och en kina-pinne och jobbade! Hur som helst så fungerade det, så har nu en fullt funktionell olivetti.
När jag ändå var inne i stan igår köpte jag också en trasmatta i alla färger från Lagerhause, och två soffkuddar. Mysigt med lite mer färg i lägenheten.
Nu måste jag fylla på min kaffetermos och dra, önska mig lycka till på provet, och alla ni andra som har nationella idag; break a leg. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback