> Working Nine to Five <

Godmorgon! 
Idag är jag ledig från skolan, och det är även den näst sista dagen i Ettan! På Torsdag är det skolavslutning som gäller och skulle ha åkt och firat det med grillning med Joannas klass, men eftersom jag ska upp och jobba görtidigt på Fredag fick jag stå över det, så det blir en mysig middag hemma hos mamma istället. 
Imorse väcktes jag av ett samtal från en firma där jag sökt jobb, och jag fick det! Helt fantastiskt, de ville egentligen att jag skulle ha min första dag imorgon men har ju som sagt avslutning då..
Så himla skönt att ha det gjort, så har nu två deltidsjobb så när det ena har sommaruppehåll kan jag jobba mer hos det andra! 
Toppentoppentoppen.
Fram tills fyra idag är jag ledig - efter är det jobb ute i Abrahamsberg - så jag ska försöka städa upp lite och mäta fönster så att jag kan inhandla persienner då jag fortfarande vaknar vid fyra varje morgon av att solen går upp. 
Som tur var så förberedde jag mat igår så att jag har till middag idag så slipper jag ställa mig vid spisen så fort jag kommer hem. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback