> Summer is here with rain and thunder <

Äntligen har jag bokstavligt, och officiellt sommarlov. 
Fumlade bort till avslutningen i högklackade sandaler och en klänning jag inte kan böja mig ned i utan att visa Odenplan hela härligheten, och i jämförelse med Kulturamas (min grundskola) sommaravslutningen var hela affären rätt oimponerande. 
Bästa delen var väl att pula i mig bullar tillsammans med Malin som försökte få mig att sniffa hennes nagellack som hon prompt ville måla på under fikan, och skriva brev till sitt framtida jag, som vi öppnar när vi tar studenten. 
Hade ingen aning om vad jag skulle skriva, började kind of med "Tjena hjärtat, har du kik?" men sen bara flöt det på och blev en sida långt. Ska bli kul att läsa det ihopstressade "brevet" från en sugarrushed past me. 
Jag kom hem precis innan det började regna och påbörjade sommarlovet på ett bra sätt; Slängde av mig Bh;n, satte på blommiga pyjamas shorts och spenderade timtals framför skrivmaskinen och svarade på ett långt brev.
På kvällen hämtade mamma upp mig och vi åkte iväg till Ängby och åt middag på ett jättemysigt litet ställe som hade så himla fin mat. 
Åt Jösfilé med brynt smör, scharlottenlök, tomat i örter och färskpotatis, och till det blev det en alkoholfri Öl. Mysigt. Jag och mamma satt där i några timmar invirade i filtar och pratade om det ena och det andra. 
Nu ska jag titta lite på Tv innan jag lägger mig, ska upp halv sex imorgon och jobba - sommarlov. Yey - men ska hem till Joanna direkt efter skiftet så är glad ändå! 
Hörs senare You guys! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback