> General Update <

Hej på er! 
Förlåt att det inte har varit någon uppdatering de två senaste dagarna. Först i fredags jobbade jag ju från tidig morgon till runt Lunchtid, efter det åkte jag hem till Joanna där vi kollade på Saw, The Office och åt massvis med frukt medan jag i stort sätt badade i katthår och alkogel då jag inte kunde hålla mig borta från hennes Katter. 
Dagen efter - lördag - åkte jag därifrån tidigt och mötte upp mamma då vi skulle gå på en secondhand. Gjorde världens kap. För ynka 210 kronor köpte jag ett durkslag, en brödrost, sex böcker, två glasburkar, en "ny" plånbok, tre nya ytterkrukor, en vitlökspress, en oljespray och en lök-hackar-gaffel sak. Hade lite buyers-high efter det och satt och hoppade på sätet i bilen. 
Igår kväll kom mamma också över med en bit morotskaka som hon hade bakat dagen innan och hjälpte mig med att sätta upp persiennerna i vardagsrummet så att jag äntligen kan få lite sömn. Det är lite slitigt att vakna vid fyra tiden i en och en halv månad. 
 
Idag är det en städdag som gäller. Moppa, damsuga, gå till grovsopeförrådet, rensa och kaaanske omorganisera bokhyllan. Hur fint det än är med färgordning så kliar det i fingrarna, får lite ångest över att de inte är sorterade per författare. Mitt liv. Ja. Där har ni det. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback